bel ons + 31 (0)85 065 7210 | mijn ST inlog

join the tribe

1:1 Coaching is de meeste effectieve methode om direct je resultaat te verbeteren.

Ik wil meer weten

vertrouwd door:

Top performers hebben een coach!

 

Sales coaching is de sleutel tot het bouwen van een succesvol verkoopteam. Zelfs de meest ervaren verkopers kunnen worstelen om hun potentieel volledig te benutten, accounts te managen en deals te sluiten. Onze 1:1 coaching helpt je om je sales plan, pijplijn en strategie effectief ui te voeren, zodat je sales resultaten en omzet, direct verbeteren.

Met 1:1 sales coaching krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om je talent te ontketenen en belemmerende patronen te doorbreken. Onze coaches dagen je uit, bieden nieuwe inzichten, moedigen je aan en ondersteunen je bij het behalen van je salen doelen. 

 
kies het programma dat jouw situatie past:

Professional 

1:1 sales coaching voor jou

Door 8 weken begeleid te worden via virtuele persoonlijke 1:1 sales coaching, verbeter jij je sales effectiviteit en skills, voor hogere pijplijn conversie en deals met betere omzet.

lees meer

Team 

1:1 sales coaching voor je team

Geef jouw sales team de boost en aandacht die het nodig heeft met virtuele 1:1 coaching sessies, speciaal ontworpen om de prestaties te versnellen en individuele groei te stimuleren.

lees meer

Leadership

InCompany 1:1 sales coaching

Voor bedrijven die hands-on sales leiderschap coacching nodig hebben om sales managers en hun teams, te begeleiden naar betere sales structuur, prestaties en resultaten.

lees meer

Professional 1:1 sales coaching

Transformeer je sales effectiviteit in 8 weken¬†voor slechts ‚ā¨ 1.999,-

Krijg wekelijks 1:1 sales coaching om jouw sales mindset en vaardigheden te verbeteren voor meer deals met hogere omzet.

Wat maakt dit programma uniek?

  • Persoonlijk, op maat: Onze live virtual √©√©n-op-√©√©n coaching, richt zich gedurende twee maanden volledig op jouw specifieke behoeften en uitdagingen. Met 100% focus op het bereiken van jouw doelen in new business development, presenteren/pitchen, consultative selling, opvolging, afsluiting, onderhandelen en accountmanagement, zodat je effectiever wordt.
  • Ervaren sales expertise: Profiteer van meer dan 30 jaar internationale B2B¬†ervaring in MKB en enterprise sales, account- en sales management. Wij zijn hier om jouw talenten te versterken en concrete strategie√ęn en kennis aan te bieden die duizenden verkoopprofessionals en leiders hebben geholpen om meesterlijk effectief te worden in sales en resultaten te laten groeien.
  • Voortdurende ondersteuning: Onze relatie eindigt niet na de 8 weken. Je krijgt toegang tot de video-opnames van onze sessies voor nog eens 6 maanden en hebt de mogelijkheid om vervolgvragen te stellen. Ik sta klaar om je te helpen slagen, zelfs na de 2 maanden coaching.

Verlies minder kostbare tijd, verhoog de klanttevredenheid en versterk je klantrelaties op basis van vertrouwen en behaalde resultaten. Maak vandaag nog de stap naar een groei in sales resultaten.

Direct starten
Boek 20 min strategie call

Team 1:1 sales coaching

3 of 6 mnd Virtuele 1:1 coaching¬†> 5 personen: vanaf ‚ā¨ 499,- p.p per maand

Salesprofessionals hebben wekelijks minstens 2 uur individuele coaching nodig om topprestaties te leveren en zich optimaal te blijven ontwikkelen. Ze krijgen gemiddeld krap 10 minuten... 

Sales managers worden geconfronteerd met een overweldigende hoeveelheid taken, van recruitment en training, strategie sessies, product lanceringen, client events, tot sales planning en deal reviews.¬†Hierdoor blijft er weinig tijd voor de persoonlijke 1 op 1 coaching en van de sales mensen in het team. Met slechts 6% van hun tijd besteed aan coaching, missen ze de kans om de prestaties en groei van hun team te stimuleren. Dit gebrek aan coaching leidt tot een hoog verloop van sales professionals en bedreigt de winstgevendheid en continu√Įteit van bedrijven.

Geef jouw sales teams, de 1:1 sales coaching die ze nodig hebben om beter te presteren en zichzelf verder te ontwikkelen! Wij ondersteunen sales managers hierbij. Zo daalt je verloop en stijgt de omzet.

Boek een call om jouw situatie te bespreken en ontvang een voorstel op maat.

Boek een strategie call

Leadership In-Company coaching

Wekelijks In-Company persoonlijke 1:1 sales coaching en leiderschap van teams

Voor bedrijven die op zoek zijn naar de meest impactvolle en complete manier om hun sales teams te ondersteunen, bieden wij InCompany sales coaching en leadership aan. Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden werken wij wekelijks op jouw locatie met je sales professionals en begeleiden ze ook waar mogelijk in het veld bij klant meetings.

Deze incompany coaching en leadership optie is ideaal voor bedrijven die extra ondersteuning nodig hebben omdat er tijdelijk te weinig of geen sales managers of directors beschikbaar zijn, of omdat de juiste ervaring in het dagelijks coachen, niet aanwezig is.

Bespreek met ons hoe wij jouw sales kunnen helpen groeien en mensen ontwikkelen.

Boek een strategie call

Je sales coach

 

Met ruim 25 jaar aan ervaring als ondernemer en senior manager in de internationale zakelijke arena, is Tonpeter Spaapen doorgewinterd in commercie en leiderschap.

Zijn mantra "Ontketen Je Potentieel" drijft zijn visie op "Meer Worden" voor individuen en organisaties. In sectoren als Healthcare, ICT en Leadership & Learning heeft hij bedrijven geleid, ondernemingen opgericht en teams naar successen geleid.

Tonpeter heeft meer dan 1000 organisaties en bijna 41.000 individuen naar een hoger niveau getild door middel van trainingen en coaching. Uit deze schat aan ervaring heeft hij veel cruciale lessen geleerd en verwerkt in zijn programma's.

Een ervan:  Door wekelijkse 1-op-1 coaching pas je de kennis en skills uit je trainingen dagelijks toe. Zo verbeter jij én je resultaten!

 

Beter worden om meer te zijn

Werk met Tonpeter

wat klanten vinden

 I can highly recommend Tonpeter as a sales trainer and coach. He gets results and is one of the most energetic sales leaders I know. Also, he speaks 4 languages and that really works in our region.

Pascal Persoon - MBA
eDATA - CEO & Founder 

 

¬†Tonpeter trained me in ‚Äúbecoming a Trusted Business Advisor by mastering the ‚Äėclient-centric selling‚Äô mindset and skills‚ÄĚ. It is absolutely the best¬†training¬†I did in my 5 years at EY-Parthenon"¬†
 
Melissa de Beyer,
EY - Manager & Data Scientist
"You are an absolute rock star sales coach and a great motivator!" 
The sales coaching was very helpful for my confidence in prospecting and selling cloud solutions.
 
Silvester Wehmer
Oracle - territory manager

 

I've been in sales for over 25 years, but after applying what I learned from working with Tonpeter, my sales grew 36% in the next quarter. That's just Incredible.

Thank you Tonpeter!

Robert Gijsbers
Owner, MCTCC - Nijmegen

 

Maak kennis en bespreek de mogelijkheden 

Vul je gegevens in dan nemen wij contact op voor het inplannen van een Zoom call om jouw situatie te bespreken.

Navigatie

Inloggen voor leden

Contact

Algemene voorwaarden

Privacy & Disclaimer

 

 

 

Contact informatie

  Sales Tribe | Spaapen Leadership BV

  Pietersbergweg 291

  1105 BM Amsterdam

¬†¬†[email protected]

  KvK nummer: 56173180

 

 

Volg Sales Tribe 

  Meld je aan voor de Sales tribe inspiratie mail en ontvang de laatste trends en beste sales tips en groei strategien.