"Iedereen communiceert, beïnvloedt en onderhandelt dagelijks om anderen te informeren,  enthousiasmeren en overtuigen. Om deals te sluiten die relaties openen, om samenwerkingen te starten, die leiden tot vertrouwen, partnerships en synergie.
 
Dat is sales! Iedereen houdt zich dus bezig met sales. Onze sales programma's helpen je vandaag beter worden, om morgen meer te zijn" 
 
- Tonpeter Spaapen, Sales Tribe Training

 

meer worden

Purpose & Passion: Potentieel Ontketenen!

Wij geloven stellig in het geweldige potentieel en de unieke talenten van individuen en zijn optimistisch over de wereld van morgen. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat positief ingestelde, ondernemende mensen met hun creatie kracht, in staat zijn om samen een veelbelovende toekomst te creëren.

 

Hoe Wij Potentieel Helpen Ontketenen

Elke dag zetten wij ons "ALL-IN" met enthousiasme en toewijding om het groeipotentieel van mensen en organisaties te identificeren en ontwikkelen. Met ons 'ABS-Into-Action Sales Leadership Framework' bieden we structuur om individuen en teams doelgericht te ondersteunen bij het ontketenen van potentieel in hun ambities, mindset, vaardigheden en activiteiten.

Meesterlijk worden door continuïteit in leren is het resultaat het sales tribe 'Mastery Learning Model', een vijfstappen proces dat het 10-70-20-principe voor het leren, concreet maakt. 

 

Wat We Doen om Potentieel te Ontketenen

Wij ondersteunen commerciële organisaties bij het verhogen van omzet, winstmarge, marktaandeel en het verbeteren van werknemer- en klanttevredenheid. Dit bereiken we door middel van assessments, consultancy, training- en coaching programma's, en mentoring bij de uitvoering.

Ons Mastery Learning Model is 5 stappen proces waarmee wij organisaties helpen het potentieel van hun mensen, te ontketenen.

1: ASSESS

In stap 1 assessen en analyseren we de bestaande situatie. We identificeren de leerbehoeften van medewerkers om competenties te verhogen voor de veranderde taken en nieuwe doelen. Dit doen we met persoonlijke online assessments, audits en intake gesprekken met  deelnemers en teamleiders.

 2: TRAIN 

Met de verzamelde data bieden we interactieve online, virtual en live trainingen en workshops aan om nieuwe skills en inzichten te leren, oefenen en toe te passen. Deze blended trainingen zijn continu en bevorderen een 'high performance' cultuur waar 'Levenslang Leren' (10-70-20) de norm is.

3: INTEGRATE

We integreren organisatiedoelen en systematiseren de werkwijze met verhoogde skills, in de dagelijkse bedrijfspraktijk en werkzaamheden (10-70-20) van mensen. Dit creëert bewuste en onbewuste bekwaamheid bij medewerkers en verankert de werkwijze in systemen en de cultuur.

4: CONDITION

We versterken aangeleerde vaardigheden en gedrag door herhaling, en 1:1 coaching. Teamleiders nemen de belangrijke (10-70-20) actieve coachingsrol over van ons, wat de zelfredzaamheid van de organisatie bevordert. In deze fase wordt de effectiviteit EN het rendement van trainen verder bepaald!

5: VALIDATE

De laatste stap omvat het evalueren en meten van de effectiviteit van de ontwikkelde kennis en vaardigheden. De Return on Investment (ROI) komt tot uiting in concrete verbeteringen in klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en financiële resultaten. De feedback loops zorgen voor blijvende verbeteringen en progressie.

Heb je vragen, wil je meer weten?

Heb je een vragen over Sales Tribe programma's, de behoefte om deze Incompany te doen of specifiek maatwerk programma'sVul ons contactformulier in, we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Neem contact op
Over Tonpeter

 

Met ruim 25 jaar aan ervaring als ondernemer en senior manager in de internationale zakelijke arena, is Tonpeter doorgewinterd in commercie en leiderschap.
Zijn mantra "Ontketen Je Potentieel" drijft zijn visie op "Meer Worden" voor individuen en organisaties. In sectoren als Healthcare, ICT en Leadership & Learning heeft hij bedrijven geleid, ondernemingen opgericht en teams naar successen geleid.
 
Tonpeter heeft meer dan 1000 organisaties en bijna 41.000 individuen naar een hoger niveau getild door middel van trainingen en coaching. Uit deze schat aan ervaring heeft hij veel cruciale lessen geleerd en verwerkt in zijn programma's.
 
Beter worden, meer zijn.

 

contact
wij hebben potentieel ontketend bij o.a.

Navigatie

Inloggen voor leden

Contact

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Disclaimer

 

 

Contact informatie

  Salestribe | Spaapen Leadership BV

  Thomas R. Malthusstraat 1

  1066 JR Amsterdam

  [email protected]

  KvK nummer: 56173180

 

 

Volg Sales Tribe 

  Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en ontvang de laatste trends, de beste inzichten en nieuwste tools.