Zonder sales staat de wereld stil. Wordt meesterlijk in mentored selling en help je klanten groeien. Tel: 085-0657210 | [email protected]

Wij zijn een B2B sales performance training bedrijf, 100% bezeten om het groei potentieel van onze klanten te ontketenen.

START HIER

'Je krijgt alles wat je wilt in het leven als je maar genoeg andere mensen helpt te krijgen wat zij willen' - Zig Ziglar

Onze aanpak

Echte doorbraken in resultaten zijn het gevolg van consistent geplande en uitgevoerde activiteiten. Hier is wel een concreet doel en logisch proces voor nodig, anders ben je heel enthousiast "op hoop van zegen" aan het werken.  Om focus te houden op effectief "je plan executeren" hebben wij ABSintoACTION ontwikkeld. Met dit sales leiderschap framework, activeren wij organisaties om via een bewezen stappenplan, 'high performance' te ontwikkelen met hun teams.

ABSintoACTION leadership framework 

1: AMBITION

WAAR WIL JE HEEN?

 

2: BELIEFS

OVERTUIGENDE MINDSET?

 

3: SKILLS

WAT WEET EN KUN JE?

 

4: ACTION !

WAT DOE JE ELKE DAG?

 

meer hierover

MASTERY LEARNING MODEL

Resultaten worden beter, als mensen beter worden. En als zij een doelgericht plan gedisciplineerd uitvoeren. Naast de strategien, modellen en actieplannen is er meer nodig. Namelijk opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching, om mensen verder te ontwikkelen en gemotiveerd te houden. Het Mastery Learning Model is een 5 stappen model waarin ontwikkelen en leren een continue proces is in plaats van losse trainingen

LEREN IS EEN PROCES, GEEN EVENEMENT

Door alle 5 stappen van het Mastery Learning Model toe te passen en te herhalen wordt Leven Lang Leren een feit.  Assess waar je nu staat en bepaal precies waar je heen wilt. Train herhaaldelijk om skills te verhogen, Integreer je nieuwe werkwijze en competenties in je cultuur en systemen, Conditioneer en herhaal dit zodat de nieuwe gedragspatronen een (onbewuste) gewoonte worden en Valideer je resultaten en groei en vier je progressie. Dan, begin opnieuw!

Meer over Mastery Groei Model

Wij ontketenen groei potentieel in de volgende sectoren

ICT & MANAGED SERVICES

ZAKELIJKE       DIENSTVERLENING

LEARNING & MEDIA

Over Salestribe Training

Salestribe ondersteunt ambitieuze organisaties en ondernemers in groei. Wij zijn een sales performance training bedrijf, 100% bezeten om het groei potentieel van onze klanten te ontketenen.
Wij helpen jouw sales operations en sales team performance te verhogen zodat jij zo veel mogelijk klanten helpt met jouw diensten en producten. Dit doen wij door jouw sales te systematiseren, je team te inspireren en trainen in de nieuwste sales en communicatie skills. 
Salestribe is in 2011 opgericht door TP Spaapen. Hij is ruim 25 jaar ondernemer, sales leider en trainer met focus op ambitieuze organisatie groei in kwaliteit en kwantiteit.  Onze missie is bedrijven, ondernemers en consultants activeren in 'sales' en ze bij te staan in het ontketenen van hun potentieel.
Meer over Salestribe Training

Zijn jouw sales processen en mensen optimaal om jouw groei potentieel te benutten? 

 

Start hier

Navigatie

Inloggen leden

Contact

 

Contact informatie

Salestribe Training

Middenweg 145

1394 AH

Nederhorst den Berg

085-0657210

[email protected]

Kvk-nummer: 56173180

Ontketen Je Potentieel

Assessments

Trainingen

Coaching

MasterClasses

Blended Training Systeem