ONTKETEN JE SALES POTENTIEEL Tel: 085-0657210 | [email protected]

ONTKETEN JE POTENTIEEL

Zullen wij je helpen met het transformeren van jouw sales en ontketenen van je omzet groei?

 
 
 
START HIER

22 jaar

toonaangevend in opleidingen, trainingen, consultancy en coaching in persoonlijk- en team leiderschap, communicatie en sales.

1000+ bedrijven

meer dan duizend bedrijven en organisaties helpen groeien door ontwikkelen van kennis, ambitie, mindset, skills en groei strategien.

> 40.600 personen 

40.600 professionals geholpen met het verbeteren van competenties en het ontketenen van hun potentieel

sales verbeteringen voor omzet groei door:

1. AMPLIFY YOUR AMBITION

 

2. UPGRADE YOUR BELIEF MINDSET 

3. MASTER YOUR SKILLS

 

4. TAKE DAILY PLANNED ACTION

 

  

UNLEASH YOUR POTENTIAL

START HIER

MASTERY LEARNING MODEL

Resultaten worden beter, als mensen beter worden. En als zij een doelgericht plan gedisciplineerd uitvoeren. Naast de strategien, modellen en actieplannen is er meer nodig. Namelijk opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching, om mensen verder te ontwikkelen en gemotiveerd te houden. Het Mastery Learning Model is een 5 stappen model waarin 10-20-70 ontwikkelen en leren een continue proces is in plaats van losse trainingen

LEREN IS EEN PROCES, GEEN EVENEMENT

Door alle 5 stappen van het Mastery Learning Model toe te passen en te herhalen wordt Leven Lang Leren een feit.  Assess waar je nu staat en bepaal precies waar je heen wilt. Train herhaaldelijk om skills te verhogen, Integreer je nieuwe werkwijze en competenties in je cultuur en systemen, Conditioneer en herhaal dit zodat de nieuwe gedragspatronen een (onbewuste) gewoonte worden en Valideer je resultaten en groei en vier je progressie. Dan, begin opnieuw!

Meer over Mastery Groei Model

Wij ontketenen groei potentieel in de volgende sectoren

ICT & MANAGED SERVICES

ZAKELIJKE       DIENSTVERLENING

LEARNING

& MEDIA

'Je krijgt alles wat je wilt in het leven als je maar genoeg andere mensen helpt te krijgen wat zij willen' - Zig Ziglar

Over Salestribe Training

Salestribe ondersteunt ambitieuze organisaties en ondernemers in groei. Wij zijn een sales performance training bedrijf, 100% bezeten om het groei potentieel van onze klanten te ontketenen.
Wij helpen jouw sales operations en sales team performance te verhogen zodat jij zo veel mogelijk klanten helpt met jouw diensten en producten. Dit doen wij door jouw sales te systematiseren, je team te inspireren en trainen in de nieuwste sales en communicatie skills. 
Salestribe is in 2011 opgericht door TP Spaapen. Hij is ruim 25 jaar ondernemer, sales leider en trainer en heeft in die periode meer dan 1000 bedrijven en meer dan 40.000 professionals geholpen met trainingen. Met salestribe is de focus op ambitieuze organisatie groei in kwaliteit en kwantiteit.  Onze missie is bedrijven, ondernemers en consultants activeren in 'sales' en ze bij te staan in het ontketenen van hun groei potentieel.
Meer over Salestribe Training

Werken jouw sales teams optimaal om jouw groei potentieel te benutten? 

 

Start hier

Navigatie

Inloggen leden

Contact

 

Contact informatie

Salestribe Training

Middenweg 145

1394 AH

Nederhorst den Berg

085-0657210

[email protected]

 

Ontketen Je Potentieel

Assessments

Trainingen

Coaching

MasterClasses