Bel 085-0657210 | SALES TRAININGEN EN OPLEIDINGEN | SALES COACHING EN MENTORING

ONTKETEN JE POTENTIEEL

Transformeer jouw sales resultaten met blended sales trainingen, opgevolgd met sales coaching.

 
 
START HIER

22 jaar

leidend met trainingen, consultancy en coaching in leiderschap, sales gedrag en communicatie.

 

1000+ bedrijven

ruim duizend organisaties helpen groeien door het opleiden en ontwikkelen van de talenten van hun mensen.

 

> 40.600 personen 

40.600+ professionals geholpen met het verbeteren van hun competenties en ontketenen van hun potentieel.

 

WAT WE DOEN

Assessing

Met assessments krijg je inzicht in medewerkers' talenten en groeipotentieel. Zowel persoonlijke als online assessments gebruiken wij om training en coaching programma mee op te stellen.

Consulting

 Wij helpen je met expert consultancy, en bieden inzicht in bewezen salesmodellen en implementeren deze in je systemen  werkwijze en cultuur, voor topprestaties van je salesteams.

 

Training

Leren gebeurt zowel op bewuste als onbewuste niveaus. Met neuroselling methode trainen wij op beide niveaus om te leren presenteren, connectie maken, vragen stellen, vertrouwen bouwen, beïnvloeden, overtuigen en onderhandelen. 

Coaching

Coaching en mentoring programma's vormen een vast onderdeel in het leer proces om met herhaling en conditionering  de nieuwe vaardigheden te verankeren als gedrag patroon. Zo is leren duurzaam.

ONZE VISIE:

BRENG JE AMBITIE, BELIEF MINDSET EN SKILLS ELKE DAG IN ACTIE TEN DIENSTE VAN DOELEN VAN JE KLANTEN EN PARTNERS

Top prestaties en resultaten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Vraag het elke kampioen! Ze komen van gedreven mensen en teams die met focus, energie en plezier, keihard werken aan hun doelen. Elke dag heel bewust bezig zijn met je doelen, je plan en je route om er te komen. Je team heeft constante training, coaching en betrokken leiderschap nodig om te groeien en hun unieke talenten te ontwikkelen. 
Groei ontstaat niet na een paar trainingsdagen in een klaslokaal. Trainen is geen eenmalige gebeurtenis, Het is een voortdurende reis van verbetering. Ons Mastery Learning Model is een proces van blended leren en trainen, geïntegreerd in je dagelijkse activiteiten en opgevolgd met coaching. Het is vijf stappenplan gebaseerd op het 10-20-70 principe voor ontwikkeling van high performance.

1. AMPLIFY YOUR AMBITION

 

2. UPGRADE YOUR BELIEF MINDSET 

3. MASTER YOUR SKILLS

 

4. TAKE DAILY PLANNED ACTION

 

  

UNLEASH YOUR POTENTIAL

START HIER

ONZE AANPAK:

LEREN IS EEN PROCES, GEEN EVENEMENT

Door alle 5 stappen van het Mastery Learning Model toe te passen en te herhalen wordt Leven Lang Leren een feit.  ASSESS waar je nu staat en hereik nauwkeurig je doelen. TRAIN herhaaldelijk om je mindset te versterken en je skills te verbeteren. INTEGREER je nieuwe werkwijze en competenties in je cultuur en systemen, CONDITIONEER en herhaal dit zodat de nieuwe gedragspatronen een (onbewuste) gewoonte worden en VALIDEER je resultaten en groei en vier je progressie. Dan, assess opnieuw, pas je aan, en door.

TOP RESULTATEN DOOR ELKE DAG TE EVALUEREN, AANPASSEN, TRAINEN, COACHEN EN VERBETEREN. 

Meer weten? start hier

ONZE KLANT SECTOREN:

Over Salestribe Training

Salestribe is een baken voor ambitieuze ondernemingen en ondernemers die hun grenzen willen blijven verleggen en maximale groei willen. Wij zijn omzetverbeteraars met focus op groei en volledig gericht op het ontsluiten van het onbenutte groeipotentieel.

Onze kerntaak? Jouw sales teams naar ongekende prestatiehoogten begeleiden, zodat ze de maximale klantenkring kunnen bedienen met jouw diensten en producten. We bereiken dit door je verkoopprocessen te stroomlijnen en je team te trainen en coachen in resultaat gerichte sales- en communicatie skills. Vanuit de praktijk, wetenschappelijk onderbouwd.

Salestribe is opgericht door Tonpeter Spaapen, een gepassioneerde ondernemer, salesleider en trainer met meer dan 25 jaar ervaring. In zijn carrière heeft Tonpeter meer dan 1000 bedrijven en ruim 40.000 professionals helpen ontwikkelen met effectieve opleidingen en trainingen. Met Salestribe zet hij zijn expertise in om groei, in zowel kwalitatieve als kwantitatieve zin, te bevorderen binnen ambitieuze organisaties.

Onze drijfveer is het activeren van verkoopgerichte bedrijven, ondernemers en consultants en hen te ondersteunen bij het verhogen en waarmaken van hun groei ambitie. Wij geloven stellig dat het dagelijks in actie brengen van je ambitie, mindet en skills, de sleutel tot succes is. Op deze manier helpt Salestribe je met het ontketenen van je potentieel.

 

Meer weten? start hier

LETS GROW TOGETHER!

Meer weten? Start hier

Navigatie

Inloggen voor leden

Contact

Vacatures

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Disclaimer

Contact informatie

  Sales Tribe | Spaapen Leadership BV

  Thomas R. Malthusstraat 1

  1066 JR Amsterdam

  [email protected]

  KvK nummer: 56173180

Ontketen Je Potentieel

Begrijp je gedrag en de ander

Presenteer Jezelf en Pitch je Idee

Overtuig en onderhandel

Bouw relaties en smeedt verbonden